‘Com uit uw kot’: wat na corona?

Een crisissituatie is voor veel ondernemers zoals een tocht door de woestijn: niet goed weten welke richting het uitmoet en koortsachtig op zoek gaan naar die ene oase die je leven kan redden.

Vanuit deze insteek en met de legendarische quote ‘Never waste a good crisis’ van Winston Churchill in gedachten, bedachten wij het concept ‘Com uit uw kot’. Uit elke crisis vallen er lessen te trekken, en dat is met deze corona-crisis niet anders. ‘Com uit uw kot’ wil nieuwe inzichten aanreiken op het vlak van marketing en COMmunicatie om ervoor te zorgen dat jouw business blijft draaien, ook in veranderende tijden.

Via boeiende blogartikels, inspirerende video’s van zaakvoerders van kleine tot grote bedrijven en leerrijke webinars, hebben we de voorbije weken en maanden voor heel wat kruisbestuiving gezorgd tussen verschillende sectoren, en dit met één gezamenlijke doel: sterker uit deze crisis komen.

Einde corona, einde ‘Com uit uw kot’?

Neen, in geen geval. ‘Com uit uw kot’ wordt in de toekomst een communicatieplatform dat ondernemers wil blijven helpen en inspireren wanneer nieuwe maatschappelijke of economische ontwikkelingen opduiken die een onmiddellijke impact hebben op de marketingstrategie van uw bedrijf. De inzichten en ervaringen die deze coronacrisis ons momenteel bijbrengt, nemen we als bagage mee om een volgende uitdaging het hoofd te kunnen bieden. Onze vaste ingrediënten (blogartikels, vlogs van thought leaders, webinars en newsletters) zullen ongetwijfeld behouden blijven en worden bijgekruid in functie van elke nieuwe situatie.

Wie zit er achter ‘Com uit je kot’?

Marketing- en communicatiebureau KIXX uit Loppem is het brein achter dit platform. Het idee ontstond bij de uitbraak van de corona-crisis in ons land en de toenemende vragen van klanten over de bijsturing van hun marketingstrategie in deze bizarre tijden. KIXX is gespecialiseerd in strategy, branding, digital en support.

Meer info?
www.kixx-concept.be

VERSPREID DEZE INFO

Deel dit artikel

NEEM NU DEEL

Wij willen ook uw meningWe gebruiken cookies om u te kunnen verzekeren van de beste ervaring op onze website. Als je deze site blijft gebruiken gaat u akkoord met ons Privacybeleid.
x
Ontvang wekelijks praktische marketing- en communicatietips in uw mailbox
Schrijf nu in